-
9 روش برتر برای رفع کار نکردن Outlook Quick Print در ویندوز 11
06 / مرداد / 1403 -
8 بهترین راه برای رفع کد خطای 30 Printer Not Activated در ویندوز
06 / مرداد / 1403 -
بهترین 6 راه حل زمانی که چراغ Caps Lock ویندوز 11 کار نمی کند
06 / مرداد / 1403 -
5 راه حل برتر برای صفحه سبز مرگ ویندوز 11
06 / مرداد / 1403 -
7 راه حل برتر برای ‘Steam Friend List Black Screen’ در ویندوز 11
06 / مرداد / 1403 -
6 راه حل برتر برای کار نکردن Lightshot در ویندوز 11
06 / مرداد / 1403
نحوه به روزرسانی درایور گرافیک درویندوز 11 چگونه است؟
دسته بندی ها
سخت افزارنویسنده
HadisNajafiتاریخ انتشار
06 / مرداد / 1403زمان مورد نیاز برای مطالعه
2 دقیقهنحوه به روز رسانی درایور گرافیک در ویندوز 11
4 روش آسان برای به روز رسانی درایور گرافیک در رایانه شخصی ویندوز 11. معمولاً خود ویندوز تمام بهروزرسانیهای درایور سختافزار شما را در صورت وجود و در دسترس بودن مدیریت میکند. با این حال، ممکن است مواقعی پیش بیاید که به تنهایی مجبور شوید درایورهای گرافیکی سیستم ویندوز 11 خود را به روز کنید. در غیر این صورت، ممکن است سناریوی عجیبی نیز وجود داشته باشد که در آن شما دچار سوسو زدن یا مشکلات روشنایی صفحه نمایش خود شوید، که قطعاً رایانه شما را کاملاً غیرقابل استفاده نمی کند، با این حال، قطعاً کارایی دستگاه شما را مختل می کند. خوشبختانه، بهروزرسانی درایور گرافیک در ویندوز 11 یک فرآیند نسبتاً آسان با رویکردهای متعدد است که میتواند ترجیحات و راحتی همه را برای دستیابی به نتایج دلخواه برآورده کند و در صورت مواجهه با مشکلات، مشکلات را برطرف کند. از این رو، بیایید با روش هایی شروع کنیم که به کمترین مداخله از طرف شما نیاز دارند و به سمت روش هایی پیش برویم که بیشتر به ورودی های شما متکی هستندبا ما همراه باشید تا آموزش کامپیوتر را حرفه ای تر یاد بگیرید.
روش 1: درایور گرافیک را از برنامه تنظیمات به روز کنید
اگر اخیراً رایانه شخصی خود را مجدداً تنظیم مجدد کرده اید یا سیستم خود را ارتقاء یا کاهش داده اید، به احتمال زیاد درایور گرافیک شما نیز تحت تأثیر آن قرار گرفته است. در صورتی که نسخه جدیدتری از درایور موجود باشد، ویندوز به طور خودکار آن را در قسمت آپدیت های اختیاری برای شما فهرست می کند که می توانید بلافاصله آن را دانلود و بدون دردسر روی سیستم خود نصب کنید. برای به روز رسانی درایور گرافیک خود از این طریق، ابتدا. به منوی شروع بروید و روی « Settings» موجود در بخش « Pinned apps» کلیک کنید. در غیر این صورت، Settingsدر منو تایپ کنید تا آن را جستجو کنید. پس از آن، از نوار کناری سمت چپ موجود در پنجره تنظیمات، روی تب 'Windows Update' کلیک کنید تا ادامه دهید. سپس، از قسمت سمت راست پنجره، « Advanced options» را که در زیر بخش « More options» وجود دارد، پیدا کرده و روی آن کلیک کنید. سپس، بخش « Additional options» را پیدا کرده و روی « Optional updates» که در زیر آن وجود دارد کلیک کنید تا ادامه دهید. در صفحه بعدی، روی کاشی " Drivers update" کلیک کنید، بخش را گسترش دهید. سپس، فهرست مربوط به درایور نمایشگر/گرافیک خود را در زیر بخش بیابید و روی کادر انتخاب قبل از گزینه کلیک کنید تا آن را انتخاب کنید. پس از آن، روی دکمه « Download & install» کلیک کنید تا دانلود درایور آغاز شود.
روش 2: درایور گرافیک را از Device Manager به روز کنید
درصورتیکه سیستم خود را بازنشانی نکردهاید یا سیستم خود را پایینآوری یا ارتقاء ندادهاید، یا درایور گرافیک به سادگی در بخش « Optional updates» موجود نیست. همچنین می توانید آخرین درایور موجود برای سخت افزار خود را مستقیماً از Device Manager دانلود کنید. برای انجام این کار، به منوی Start بروید و Device Manager را تایپ کنید تا آن را جستجو کنید. سپس، از نتایج جستجو، روی 'Device Manager' کلیک کنید تا باز شود. همچنین میتوانید Device Manager را با استفاده از دستور Run باز کنید. برای انجام این کار، کلیدهای Windows+ Rرا روی صفحه کلید خود فشار دهید تا ابزار دستور Run روی صفحه نمایش شما بیاید. سپس تایپ کرده devmgmt.mscو Enter روی صفحه کلید خود ضربه بزنید تا باز شود. سپس، در پنجره 'Device Manager'، تب 'Display adapters' را پیدا کرده و کلیک کنید. پس از آن، بر روی کارت گرافیک اصلی خود کلیک راست کرده (در صورتی که بیش از یک کارت گرافیک دارید) و گزینه "Update driver" را از منوی زمینه انتخاب کنید. با این کار یک پنجره جداگانه روی صفحه نمایش شما باز می شود. اکنون از پنجره باز شده جداگانه، روی گزینه «Search automatically for drivers» موجود در پنجره کلیک کنید تا ویندوز به طور خودکار یک درایور را جستجو کرده و آن را روی سیستم شما نصب کند. در غیر این صورت، اگر قبلاً بسته درایور را دانلود کرده اید، روی گزینه "Browse my computer for drivers" کلیک کنید تا پنجره File Explorer باز شود و فایل را مرور کنید.
روش 3: از Nvidia GeForce Experience برای GPU های Nvidia استفاده کنید
توجه: این روش فقط برای رایانه هایی است که سخت افزار گرافیکی Nvidia روی آنها نصب شده است. اگر رایانه شما یک کارت گرافیک Nvidia نصب کرده باشد، به احتمال زیاد تجربه GeForce را روی آن نصب خواهید کرد. GeForce Experience نرم افزار اختصاصی انویدیا است که به شما امکان می دهد کارت گرافیک خود را تغییر دهید و به عنوان یک پنجره واحد عمل کنید تا هر یک از بازی های موجود در ویندوز خود را راه اندازی کنید. با این حال، اگر GeForce Experience را روی سیستم خود دانلود نکرده اید، مراحل ساده زیر را دنبال کنید و قبل از اینکه متوجه شوید کارتان تمام خواهد شد. GeForce Experience را دانلود و نصب کنید دانلود و نصب GeForce Experience یک فرآیند بسیار ساده و سرراست است. این نرم افزار همانند سایر نرم افزارهای معمولی قابل دانلود و نصب بر روی سیستم شما می باشد. برای دانلود GeForce Experience، ابتدا با استفاده از مرورگر دلخواه خود به nvidia.com/geforce-experience/download/ بروید. سپس، هنگامی که صفحه وب به طور کامل بارگیری شد، بر روی دکمه "Download Now" کلیک کنید تا آخرین ساخت نرم افزار را دانلود کنید. دانلود باید بلافاصله شروع شود. پس از اتمام دانلود، به فهرست دانلودهای پیش فرض خود بروید و روی فایلی که تازه .EXEدانلود کرده اید دوبار کلیک کنید تا فرآیند نصب آغاز شود. اکنون، در صفحه بعدی، روی دکمه "Agree & Install" موجود در گوشه سمت راست پایین پنجره کلیک کنید. GeForce Experience اکنون شروع به نصب نرم افزار بر روی سیستم شما می کند.
درایور گرافیک را با استفاده از GeForce Experience به روز کنید
پس از دانلود و نصب GeForce Experience بر روی دستگاه خود، اکنون می توانید درایور گرافیک سیستم خود را به روز کنید. برای انجام این کار، ابتدا به منوی Start بروید و GeForce را تایپ کنید تا جستجو انجام شود. سپس، از نتایج جستجو، روی کاشی «تجربه GeForce» کلیک کنید تا ادامه دهید. پس از آن، از پنجره "GeForce Experience" روی تب "Drivers" کلیک کنید تا ادامه دهید. اکنون، در صفحه «Driver»، روی دکمه «Check for Updates» کلیک کنید تا درایورهای جدید را بررسی کنید. اگر درایور در دسترس است، روی دکمه «Download Now» کلیک کنید تا درایور بهروزرسانی شود.
روش 4: اجباری درایور گرافیک را مجدداً نصب کنید
اگر هیچ یک از راهحلها تاکنون برای شما کار نکرده است، میتوانید با حذف درایور از Device Manager و اجازه دادن به ویندوز آخرین درایور گرافیک را به عنوان بهروزرسانی به سیستم، آخرین درایور گرافیک را مجدداً نصب کنید. برای دریافت آخرین درایور گرافیک از این طریق، ابتدا به منوی Start بروید و Device Managerبرای انجام جستجو تایپ کنید. سپس، از نتایج جستجو، روی کاشی 'Device Manager' کلیک کنید تا باز شود. پس از آن، در صفحه Device Manager، زبانه "Display adapters" را پیدا کرده کلیک کنید. پس از آن، روی کارت گرافیک اصلی خود کلیک راست کرده و از منوی زمینه بر روی «Uninstall device» کلیک کنید. با این کار یک پنجره جداگانه روی صفحه نمایش شما باز می شود. اکنون، از پنجره باز شده جداگانه، روی چک باکس قبل از "‘Attempt to remove the driver for this device" کلیک کنید و برای ادامه روی دکمه "Uninstall" موجود در قسمت پایین پنجره کلیک کنید. با این کار دستگاه و درایو آن از سیستم شما حذف می شود. پس از آن، به منوی استارت بروید و روی نماد «Power» کلیک کنید تا منوی سرریز نمایان شود. سپس بر روی گزینه Restart کلیک کنید تا دستگاه خود را مجددا راه اندازی کنید. هنگام راه اندازی مجدد، ویندوز به طور خودکار کارت گرافیک موجود در دستگاه را شناسایی می کند. پس از راه اندازی مجدد، به منوی استارت بروید و روی کاشی «Settings» موجود در قسمت «Pinned apps» کلیک کنید تا ادامه دهید. در غیر این صورت، تنظیمات را در منو تایپ کنید تا آن را جستجو کنید. پس از آن، از نوار کناری سمت چپ پنجره تنظیمات، برای ادامه، روی تب 'Windows Update' کلیک کنید. سپس، از قسمت سمت راست پنجره، روی «Advanced options» که در زیر بخش «More options» وجود دارد، کلیک کنید. پس از آن، برای مکان یابی به پایین بروید و برای ادامه روی «Optional updates» کلیک کنید. سپس، در صفحه بعدی، روی کاشی "Driver updates" کلیک کنید تا آن را بزرگ کنید. در نهایت، شما باید بتوانید لیست درایور گرافیک را در زیر بخش پیدا کنید. اکنون، روی چک باکس قبل از لیست فردی کلیک کنید و سپس بر روی دکمه «Download & Install» کلیک کنید تا آخرین درایور گرافیک را دانلود و نصب کنید.